Win een Dia-Go!

Nu de zomer toch echt begonnen is, is het tijd om eropuit te gaan. En of je nu gaat fietsen, wandelen, roeien, zwemmen of gewoon naast een zwembad gaat liggen, je zult je diabetes spullen toch overal mee naartoe moeten nemen en je wilt er voor zorgen dat je insuline niet te warm wordt. Gelukkig heeft Kaio-Dia voor iedereen een passende oplossing.

Enkele maanden geleden lanceerden we de Dia-Go! een tas waarin je al je diabetesspullen kunt meenemen, met ingebouwde koeling. En onder de lezers van onze nieuwsbrief verloten we een Dia-Go! ter waarde van 49,95. De verloting vindt op 6 juli plaats, dus als je je nog niet hebt aangemeld voor de nieuwsbrief doe dat dan snel alsnog!

Dia-Go, de perfecte gekoelde tas voor actieve diabeten

Maar we zijn er nog niet…. als je de Dia-Go! niet wint? Geen probleem, we hebben een nieuw product gelanceerd. Als je de Dia-Go! wat te groot vindt, dan hebben we binnenkort ook de DIa-Go! Easy, net zo handig maar iets kleiner. En ook daar verloten we er 1 van.

Dia Go! Easy de handzame en gekoelde buideltas voor je diabetes spullen

Meld je dus snel aan voor de nieuwsbrief. Ben je al aangemeld? Dan doe je automatisch mee met de verloting.

En als je niets wint? Dan proberen we je toch blij te maken, want alle lezers van onze nieuwsbrief krijgen van ons tijdelijk 20% korting op alle koelartikelen. Handig om nog even aan te schaffen voor de zomervakantie! Naast korting op de Dia-GO geldt deze korting ook voor de Dia-Cool.

Dia Cool DE manier om je insuline koel te houden!

We versturen de kortingscode binnenkort aan alle nieuwsbrieflezers maar als je niet kunt wachten….. de kortingscode is: “HalfJuli2020-20”, geldig tot half juli bij besteding van minimaal 20 euro aan Dia-Cool of Dia-Go!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.