On The Go Met Dia-Go!

Kaio is altijd ‘on the go’. Buiten, in het bos, in het park, bij het meer…. Maar sinds hij diabetes heeft moest hij dan altijd spullen mee, je kent het natuurlijk wel. Glucosemeter, dextro… Dus nam hij altijd een rugzak mee, maar daar baalde hij van. Dat moest anders.

Dat was ik met hem eens. Ik wilde ook iets om mee te kunnen nemen. Want vorige zomer in Turkije kwam ik er pas achter in de bus – een uur van ons mooie hotelletje in het oude centrum van Antalya vandaan – dat ik geen extra insuline had meegenomen. En Kaio bleef maar stijgen, dus de insuline vloog er doorheen. Gelukkig liep het goed af. We kwamen terug met 4 eenheden insuline… Maar jeetje, dat wil ik dus nooit meer!

Ik wilde dus ook een tasje dat je handig mee kan nemen, bij uitstapjes, op vakantie, waar je al je spulletjes in kwijt kunt zodat je die dus niet meer vergeet.

Daarom hebben we nu de Dia-Go! Zo kun je altijd alles meenemen en toch lekker actief zijn. En het vakje voor is om insuline of de GlucoPen gekoeld mee te nemen. Zo wordt diabetes toch een stukje makkelijker. Kaio gaat de deur niet meer uit zonder. Nu hopen dat we er deze zomer ook nog mee op vakantie kunnen 🙂

One thought on “On The Go Met Dia-Go!

  1. Yvonne Visser says:

    Wat een geweldige tas is de Dia-Go.
    Met de brede schouderband heel comfortabel om langdurig te dragen. Er kan echt heel veel gesorteerd in opgeborgen worden. Mijn insuline flesjes blijven lang genoeg koel. Ik gebruikte al eerder een soortgelijk koelsysteem, maar wist nooit waar ik die op moest bergen, omdat deze niet afgesloten mag worden bewaard. De gaatjes in de tas zijn echt een goede oplossing hiervoor. Ik gebruik de tas tijdens lange fietstochten, een dagje uit en op reis. Wat ik vooral leuk vind is de vorm van de tas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.