On The Go Met Dia-Go!

Kaio is altijd ‘on the go’. Buiten, in het bos, in het park, bij het meer…. Maar sinds hij diabetes heeft moest hij dan altijd spullen mee, je kent het natuurlijk wel. Glucosemeter, dextro… Dus nam hij altijd een rugzak mee, maar daar baalde hij van. Dat moest anders.

Dat was ik met hem eens. Ik wilde ook iets om mee te kunnen nemen. Want vorige zomer in Turkije kwam ik er pas achter in de bus – een uur van ons mooie hotelletje in het oude centrum van Antalya vandaan – dat ik geen extra insuline had meegenomen. En Kaio bleef maar stijgen, dus de insuline vloog er doorheen. Gelukkig liep het goed af. We kwamen terug met 4 eenheden insuline… Maar jeetje, dat wil ik dus nooit meer!

Ik wilde dus ook een tasje dat je handig mee kan nemen, bij uitstapjes, op vakantie, waar je al je spulletjes in kwijt kunt zodat je die dus niet meer vergeet.

Daarom hebben we nu de Dia-Go! Zo kun je altijd alles meenemen en toch lekker actief zijn. En het vakje voor is om insuline of de GlucoPen gekoeld mee te nemen. Zo wordt diabetes toch een stukje makkelijker. Kaio gaat de deur niet meer uit zonder. Nu hopen dat we er deze zomer ook nog mee op vakantie kunnen 🙂