‘Het’ Diabetes tasjes overzicht

Soms krijgen wij de vraag of wij ook een ‘Diabetes Tasje’ hebben. Jazeker! Maar wat is nou ‘HET diabetes tasje’? Want als diabeet heb je ze in alle vormen. In dit artikel geven beschrijven we een diabetes tasjes overzicht.

Kaio-Dia begon met de sensor bandjes. Maar al vrij snel besloot Kaio dat hij ook eigenlijk een beter tasje voor zijn pomp nodig had, want het buideltje dat we hadden gekocht was gemaakt voor sporten en niet voor diabetici dus ging als snel kapot. Zo kwam al snel onze buidel, de Dia-Belt.

Dia-Belt de perfecte buidel voor je pomp / het perfecte insulinepomp tasje

En toen we toch bezig waren, kwamen ook deze: de Dia-BellyBand, – Pouch, -Bra-Pouch en -T.Top. Want ja, die zijn ook allemaal fijn om je pomp in te kunnen stoppen.

Toen kwam de zomer en kwam Kaio’s gekochte insuline koeltasje maar niet aan. Dus die zijn we toen ook maar gaan maken. En toen we toch bezig waren, hebben we ook maar meteen een gekoelde Pouch, PencilCase (voor insulinepennen) en een Dia-Go en Dia-Go Easy (voor onderweg) gemaakt. Kijk maar!

Daarna waren we eigenlijk klaar met dat zwarte nylon tasje dat je standaard bij je glucose-meter krijgt en zijn we die stijlvol gaan upgraden. Het resultaat? De Dia-MiniCase, Zipperbag, en PenCase. Je ziet ze hier.

Dus hebben wij ‘een’ Diabetes tasje? Jazeker! We hebben ze in alle vormen en maten! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.