Diabetes Accessoires voor en door Kaio-Dia

Welkom op de website van Kaio-Dia, de expert in diabetes accessoires en diabetes hulpmiddelen. Kaio-Dia is opgericht door en voor Kaio Kim (11 jaar). Kaio heeft zelf diabetes type 1 dus we weten hoe het is. Het prikken, het plannen, het tellen van koolhydraten. Het toedienen van insuline en de slapeloze nachten. De nooit eindigende noodzaak om structuur aan te brengen. Het is niet altijd gemakkelijk.

Om het wat makkelijker te maken willen we ons steentje bijdragen. We willen het nét wat gemakkelijker maken. Wij geloven in kwaliteit en duurzame diabetes accessoires. Alles wat we doen weerspiegelt deze manier van denken. Dit geldt voor onze productie en ons eindproduct. Daarom hebben we een ruim assortiment diabetes accessoires. Onze hulpmiddelen maken het voor jou net iets makkelijker.

Kaio-Dia maakt en ontwikkelt eindeloos veel diabetes accessoires voor diabetici, jong en oud. We bieden een enorme range aan producten. Ons assortiment heeft een groot aantal maten voor meer comfort. We passen specifieke verbeteringen toe, rekening houdend met diabetici. Uiteraard hebben we een ruime keuze aan designs. Wij maken de beste wearables, zoals bijvoorbeeld de beste bescherming voor pompen en sensors – om onbezorgd te kunnen zwemmen, sporten en ravotten.

Ook maken we kwalitatief hoogstaande en modieuze buidels, tasjes en andere accessoires. Hierin kun je je pomp mee dragen. Ook al je diabetes benodigdheden kun je opbergen en mee nemen.

Een aantal van onze producten:

Kijk in onze webwinkel voor het volledige assortiment hulpmiddelen en accessoires. Hier onder zie je een voorbeeld, dit toont waarom we er zo trots op zijn!

Dia-Belt heuptas voor insulinepomp

Wensen of ideeën?

Dia-band beschermt je sensor

Mocht je speciale wensen hebben, laat het ons weten. Misschien heb je een heel goed idee voor diabetes accessoires? Dan horen we het graag! Heb je een suggestie neem dan contact op via het contactformulier. Of je mailt of belt ons. Toen wij in 2019 begonnen met Dia-Band bandjes wisten we niet hoe het zou lopen. We hadden we niet kunnen verzinnen dat we zo veel nieuwe producten zouden gaan maken. Ondertussen proberen we alle accessoires te maken die je nodig hebt als diabeet! Natuurlijk handige tasjes voor je pomp en bandjes voor je sensor maar in de toekomst willen we graag nog meer diabetes hulpmiddelen ontwikkelen dus stuur ons je ideeën.

Diabetes hulpmiddelen voor specifieke apparatuur

Onze diabetes accessoires zijn getest met apparatuur van bekende fabrikanten. Hier onder kun je meer informatie vinden als je iets zoekt voor jouw pomp of sensor: