Accessoires voor je Freestyle Libre

Op zoek naar accessoires en bescherming voor je Freestyle Libre? We zijn allemaal anders. Dat wordt alleen nog maar duidelijker met diabetes. We reageren allemaal anders en iedereen draagt zijn pomp op een andere manier. Het gaat erom te vinden wat het beste bij jou past. Heb je net als onze oppas Sander een Freestyle Libre dan heb je de keuze uit de volgende producten:

Dia-Band – de bescherming van je Freestyle Libre Sensor

Dia-Band, een populaire accessoire voor de Freestyle Libre

Zwemmen of sporten met je sensor? Vaak blijft deze niet zitten. De Kaio Dia-Band is DE bescherming voor je sensor. Door de Dia-Band blijft de Freestyle Libre op zijn plek zitten. Dit helpt ook tijdens wilde spelletjes, sporten of zwemmen. En natuurlijk: door de band valt de sensor minder op, uiteraard verkrijgbaar in veel verschillende designs. Deze accessoires voor je Freestyle Libre zijn echte must-haves.

Dia-Pouch – de functionele tas voor je reader

Dia-Pouch, een populaire accessoire voor de Freestyle Libre

De Dia-Pouch zijn functionele tasjes met een lus en een karabijn haak. Dus dit zorgt er voor dat je je reader op een fijne manier bij je kan dragen zoals je het zelf prettig vindt. Misschien is dit voor jou een van de leuke accessoires voor je Freestyle Libre die je graag wilt hebben? Lees er meer over op de pagina over Dia-Pouch.