Accessoires voor je Medtronic 670G / 640G / 780G en GuardianSensor 3 of GuardianSensor 4

We zijn allemaal anders. En dat wordt alleen nog maar duidelijker met diabetes. We reageren allemaal anders en iedereen draagt zijn pomp op een andere manier. Het gaat erom te vinden wat het beste bij jou past. Daarom willen we allemaal graag accessoires die bij ons passen. Zoek je Accessoires voor Medtronic 640G (of de 670G danwel 780G) dan ben je aan het juiste adres. Een pomptasje voor de MiniMed of een armbandje voor de Sensor? We hebben de mooiste spullen en hulpmiddelen voor je.

Heb je net als Kaio de Medtronic 670G of een soortgelijke pomp dan heb je de keuze uit de volgende producten:

Dia-Bellyband – de Discrete Insulinepompband:

Wil je dat de diabetespomp niet opvalt? De Kaio Dia-BellyBand is een discrete insulinepomp band. Hij is comfortabel, lichtgewicht, past precies om je middel en kan discreet onder de kleding gedragen worden. De ideale oplossing om discreet je insulinepomp te dragen.

Dia-Belt – voor een actief leven

Dia-Belt de perfecte buidel voor je pomp / het perfecte insulinepomp tasje

De Dia-Belt insulinepomp buidel is ideaal voor sporten, kinderen en een actief leven. Omdat de Dia-Belt niet schudt of schuift kun je je vrij bewegen zonder constant aan je diabetes te worden herinnerd. Het minimalistische tasje is elastisch en vormt zich naar de inhoud. Daarmee is de Dia-Belt met insulinepomp discreet te dragen onder je kleding. (Maar ook boven je kleding misstaat het zeker niet!). En er kan natuurlijk ook gewoon een smartphone in.

Dia-Pouch – de functionele pomptas

De Dia-Pouch zijn functionele pomptasjes met een lus en een karabijn haak die ervoor zorgen dat je je insulinepomp op een fijne manier bij je kan dragen zoals je het zelf prettig vindt.

Dia-Band – de bescherming van je sensor

Zwemmen of sporten met je sensor? Vaak blijft deze niet zitten. De Kaio Dia-Band is DE bescherming voor je sensor. Door de Dia-Band blijft de sensor op zijn plek zitten, ook tijdens wilde spelletjes, sporten of zwemmen. En valt de sensor minder op.

Coming Soon: Dia-Undies – Discreet ondergoed

Kaio Dia-Undies: discreet ondergoed voor volwassenen en kinderen met diabetes die een insulinepomp dragen. In het ondergoed is een binnenzakje met rits verwerkt voor het dragen van een insulinepomp. Zo ben je vrij om te doen wat je wilt, zonder je zorgen te moeten maken over je pomp. In het binnenzakje is er ook een opening voorzien voor je infusie-set. Op deze manier kan je je pomp comfortabel onder je kleren dragen. Kaio Dia-Undies bieden je eenvoud, comfort en discretie.