Armband beschermt je Freestyle Libre in vele leuke designs

Dia-band beschermt je sensor

De Kaio Dia-Band diabetes armband beschermt je Freestyle Libre, ook tijdens wilde spelletjes, sporten of zwemmen. Ook bij douchen of in bad gaan voorkom je hier mee dat je sensor los laat of van je arm wordt gestoten. Bovendien valt je sensor minder op, waardoor het dragen van de sensor net een stukje minder vervelend is. Zo wordt een beschermend bandje ook ineens een leuke accessoire.

Kies een bandje in een design dat bij je past, sportief of modieus. Een Dia-Band diabetes armband beschermt je Freestyle Libre maar kan ook mooi zijn. Kies een effen kleur of een van de vele designs, uiteenlopend van klassieke ontwerpen tot eigentijdse designs. We hebben leuke ontwerpen voor kinderen en andere bandjes met volwassen ontwerpen. De bandjes zijn in maten voor volwassenen zelfs beschikbaar in prachtig kant om er een mooie vrouwelijke uitstraling mee te hebben.

Door het zachte materiaal en het grote aantal maten past een Dia-Bandje altijd perfect. Het diabetes armbandje beschermt je Freestyle maar zit ook comfortabel en is de beste diabetes armband die te koop is. De Dia-Band is uitvoerig getest met bekende merken zoals de Guardian sensor van Medtronic, de OmniPod en de Freestyle Libre. Maak van een functioneel bandje een modeaccessoire, koop er een voor bij iedere outfit en ieder moment.

Klik hier voor adviezen om het loslaten van je sensor of pod te voorkomen.

Dia-Band beschermt je sensor of freestyle libre

De Kaio Dia-Band is gemaakt van 90% Polyamide en 10% Spandex. Dit zorgt voor een optimale verhouding tussen rekbaarheid, draagcomfort en duurzaamheid. Deze sensor armband beschermt je Freestule Libre en blijft lang mooi. Het beste is als je hem in koud water wast, niet bleekt, niet strijkt maar gewoon uithangt om te drogen. De maattabel helpt je de juiste maat sensor armband te vinden (klik er op om naar de pagina te gaan over maten voor een grotere versie van de tabel en een meetinstructie).