Dia-Belt insulinepomp tasje, draag je pomp comfortabel mee

Dia-Belt de perfecte buidel voor je pomp / het perfecte insulinepomp tasje

Het Dia-Belt insulinepomp tasje is ideaal voor kinderen en volwassenen met een actief leven. Omdat de Dia-Belt niet schudt of schuift kun je je vrij bewegen zonder constant aan je diabetes te worden herinnerd. Het minimalistische insulinepomp tasje is elastisch en vormt zich naar de inhoud. Daarmee is de Dia-Belt met insulinepomp discreet te dragen onder je kleding. (Maar ook boven je kleding misstaat het zeker niet!).  Je kunt de Dia-Belt ook kopen in een kleur of ontwerp die past bij de ontwerpen van de Dia-Band.

De Dia-Belt categorie van onze productlijn bestaat uit het Dia-Belt insulinepomp tasjes in een groot aantal verschillende originele designs en in een ruim assortiment maten. Hierdoor is er altijd een Dia-Belt insulinepomp tasje dat perfect past. De kwaliteit van de Dia-Belt is superieur aan tasjes die ontworpen zijn om mee te sporten. Dat is logisch, een sporttasje gebruik je misschien drie keer in de week een uurtje. Een Dia-Belt draag je de hele dag, iedere dag. Met veel comfort en plezier!

Productcategorie

Voor een volledig overzicht van alle beschikbare Dia-Belt maten en modellen, zie de categoriepagina. Hieronder een kleine greep uit het assortiment.

Voordelen van het dia-belt insulinepomp tasje:

  • Aan de achterzijde van deze tas zitten 2 openingen voor het veilig doorvoeren van een infuus of slang. Hierdoor hoef je niet – zoals bij andere belts – de Dia-Belt telkens om te draaien. En zo blijft het infuus ook altijd onzichtbaar.
  • De openingen zijn extra versterkt – daardoor gaat deze niet zoals andere insulinepomp tasjes rafelen bij langdurig gebruik.
  • Rits van goede kwaliteit – wat fijn is. Veel sportbelts zijn niet gemaakt voor zulk intensief gebruik.
  • Bij kinderen geen gesp aan dezelfde kant als de infuusingang – dit zorgt voor meer gemak bij het slapen als je deze insulinepomp tas gebruikt.
  • Speciaal ontwikkeld voor diabetici en uitvoerig getest door diabetici.
  • Blijft in model, deze diabetes pomp tas voldoet aan de hoogste eisen.
  • In veel modieuze ontwerpen te krijgen waardoor er altijd een insulinepomp tasje is dat bij jou past.
  • Prints gemaakt met sublimatietechniek – waardoor ontwerpen lang mooi blijven en de kleuren helder zijn en blijven.
  • Gebruikte inkt is afbreekbaar en milieuvriendelijk.