Dia-Cool – Ons Insuline koeltasje houdt je insuline koel

Dia-Cool – het insuline koeltasje om je insuline onderweg op temperatuur te houden. Superhandig: je hebt geen koelelementen of elektriciteit nodig. De verkoeling is op basis van waterverdamping.

Het insuline koeltasje houdt je insuline een dag lang op veilige temperatuur, dit zorgt dat ook in de zomer je insuline koel en veilig blijft. Het koeltasje is licht, compact en lang te gebruiken (en is uiteraard herbruikbaar).

Onze Dia-Cool insuline koeltasjes zijn speciaal ontworpen voor diabeten, je activeert het eenvoudig met koud water. Door de verdamping van het water wordt je insuline gekoeld. Aan het eind van de dag hebben de koelkristallen al hun water afgegeven. Daarna zijn de Dia-Cool insuline koeltasjes eenvoudig weer op te laden door ze weer een uur in water onder te dompelen. De koelparels zuigen zich dan weer vol water… en zijn weer goed voor een dag koelen.

Insuline koeltasje (Dia-Cool) koelt je insuline

Onze insuline koeltasjes voor je insulinepennen, glucagon of insulineflesjes zijn leverbaar in een groot aantal maten en in veel leuke en modieuze designs. Als je dan toch met een koeltasje rond loopt, laat het dan ook een leuk tasje zijn! De Dia-Cool insuline koeltasjes zijn dagelijks te gebruiken, eenvoudig wasbaar en door de gebruikte printtechniek blijven de kleuren lang mooi.

Voor een volledig overzicht van alle beschikbare Dia-Cool maten en modellen, zie de categoriepagina. Hieronder een kleine greep uit het assortiment.

Dia-Pouch – functionele pomptasjes met een insuline koeltasje

De Dia-Pouch zijn functionele pomptasjes met een lus en een karabijn haak die ervoor zorgen dat je je insulinepomp op een fijne manier bij je kan dragen zoals je het zelf prettig vindt.

Inclusief Dia-Cool element zodat de insuline op een veilige temperatuur blijft.

Voor een volledig overzicht van alle beschikbare Dia-Pouch desigs, zie de categoriepagina. Hieronder een kleine greep uit het assortiment.

PencilCase – gekoeld insuline etui voor insulinepennen

Het is gedaan met de saaie diabetes etuis! Neem je insulinepennen of de Glucagon spuit mee in deze stijlvolle Dia-PencilCase. Het insuline koeltasje heeft een handig formaat om mee te nemen, mag gezien worden en is verkrijgbaar in verschillende designs, zo is er voor ieder wat wils.

Inclusief Dia-Cool element zodat de insuline of de Glucagon op een veilige temperatuur blijft.

Voor een volledig overzicht van alle beschikbare PencilCase designs zie de categoriepagina. Hieronder een kleine greep uit het assortiment.

Dia-Go en Dia-Go Easy – met insuline koeltasje voor diabetici on the go!

Neem de Dia-Go! als diabetes tas voor al je diabetes spullen mee naar je werk, naar school of als je gaat skiën. De tas met insuline koeltasje kan mee naar het strand, een wandeling in het park, of op de fiets. De perfecte metgezel voor actieve diabetici, een gekoelde tas voor al je diabetes-spullen.

Ontwikkeld om in alle behoeften van diabetici te voorzien. Je kunt er alle spullen in kwijt die je nodig hebt: je bloedglucosemeter, je insuline-pen of extra infuus-setjes, test-strips, de prikpen, Glucagon. Al je noodzakelijke spullen passen in deze koeltas voor diabetes.

Inclusief Dia-Cool element zodat de insuline of de Glucagon op een veilige temperatuur blijft. 

Gewone tasjes met koelelementen werken niet zo goed als je ze mee neemt in een andere tas. De Dia-Go is aan de buitenkant voorzien van speciale openingen die de koeling beter laten werken. Deze gekoelde tas voor diabeten is uitgebreid getest en werkt beter dan concurrerende  tasjes.

Hieronder een kleine greep uit het assortiment: