Diabetes Glucose tasjes en etuis, neem je Glucosemeter makkelijk mee

Onze trendy diabetes glucose tasjes en etuis zijn DE stijlvolle upgrade van dat zwarte nylon tasje. Je weet wel, dat ding dat je standaard bij je glucose meter krijgt. Het zijn super praktische etuis en tasjes voor je bloedglucosemeter, test strips, prikpen en wat extra glucose of lancetten. ideaal voor kinderen en volwassenen met een actief leven. Je kunt onze Diabetes glucosemeter tasjes ook kopen in een kleur of ontwerp die past bij de ontwerpen van de Dia-Band voor je sensor.

MiniCase – Etui voor de Glucosemeter

Onze Dia-MiniCase diabetes glucose etui is een super praktische etui voor je bloedglucosemeter, test strips, prikpen en wat extra glucose of lancetten. 

Let op: De dia-MiniCase is niet geschikt voor insulinepennen. Onze grotere Kaio Dia-Case is wel geschikt voor pennen.

Dia- Zipperbag – onze trendy glucose etui

De Dia-ZipperBag diabetes glucose etui is een super praktisch diabetes glucose tasje voor je bloedglucosemeter, test strips, prikpen en wat extra glucose of lancetten.

De Pen-Case – het perfecte tasje voor je glucosemeter en insulinepen

Het is gedaan met de saaie diabetes glucose tasjes! Neem je insulinepennen mee in deze stijlvolle Dia-PenCase. Deze diabetes glucose etui heeft een handig formaat om mee te nemen, mag gezien worden en is verkrijgbaar in verschillende designs, zo is er voor ieder wat wils.