Diabetes Pomptasjes, Buidels, Buikbanden en T-Tops – draag je pomp comfortabel mee

Onze diabetes pomptasjes voor de insulinepomp zijn ideaal voor kinderen en volwassenen met een actief leven.

Dia-BellyBand – discrete insulinepomp buikband

De Dia-BellyBand onder onze diabetes pomptasjes is een discrete insulinepomp buikband. Hij is comfortabel, lichtgewicht, past precies om je middel en kan daarom discreet onder de kleding gedragen worden.

De BellyBand heeft een rits bovenop, waardoor de pomp er niet uit kan vallen en is aan de achterzijde voorzien van 2 versterkte openingen voor het veilig en slijtvast doorvoeren van een infuus of slang. Gemaakt van zacht, hoogwaardig stretch materiaal, daarom draagt de buikband heel comfortabel. De band sluit precies om de heupen en/of taille. De BellyBand is naar keuze te gebruiken in combinatie met ons Dia-Cool koeltasje. Dit is aan te raden om de pomp te koelen bij warm weer.

Draag je pomp comfortabel met je mee in deze buikband, zonder dat het opvalt en zonder dat infuusslangen in de war raken of klem zitten tussen kleding.

Voor een volledig overzicht van alle beschikbare Dia-BellyBand maten en modellen, zie de categoriepagina. Hieronder een kleine greep uit het assortiment.

Dia-Belt Buidel – Draag je pomp comfortabel mee

Dia-Belt de perfecte buidel voor je pomp / het perfecte insulinepomp tasje

De Dia-Belt onder onze diabetes pomptasjes schudt of schuift niet. Daardoor kun je je vrij bewegen zonder constant aan je diabetes te worden herinnerd. Het minimalistische insulinepomp tasje is elastisch en vormt zich naar de inhoud. Daarmee is de Dia-Belt met insulinepomp discreet te dragen onder je kleding. (Maar ook boven je kleding misstaat het zeker niet!).  Je kunt de Dia-Belt ook kopen in een kleur of ontwerp die past bij de ontwerpen van de Dia-Band.

De Dia-Belt categorie van onze productlijn bestaat uit het Dia-Belt insulinepomp tasjes in een groot aantal verschillende originele designs en in een ruim assortiment maten. Hierdoor is er altijd een Dia-Belt insulinepomp tasje dat perfect past. De kwaliteit van de Dia-Belt is superieur aan tasjes die ontworpen zijn om mee te sporten. Dat is logisch, een sporttasje gebruik je misschien drie keer in de week een uurtje. Een Dia-Belt draag je de hele dag, iedere dag. Met veel comfort en plezier!

Voor een volledig overzicht van alle beschikbare Dia-Belt maten en modellen, zie de categoriepagina. Hieronder een kleine greep uit het assortiment.

Dia-T.Top – discrete tanktop voor de insulinepomp

Dia-T.Top is natuurlijk eigenlijk geen diabetes pomptasje. Het is een discrete tanktop voor diabetici die een insulinepomp dragen.

In het hemd is een binnenzakje verwerkt voor het dragen van een insulinepomp. Zo ben je vrij om te doen wat je wilt, zonder je zorgen te moeten maken over je pomp. In het binnenzakje zijn ook twee openingen voor voor je infusie-set. Op deze manier kun je de pomp comfortabel onder je kleren dragen. Dia-T.Tops bieden je eenvoud, comfort en discretie.

Dia-BraPouch – BH Pomptasjes

De Dia-BraPouch zijn discrete diabetes pomptasjes zodat je je insulinepomp aan je BH kunt dragen.

De Dia-BraPouch is ideaal als je continu een insulinepomp bij je draagt. Omdat de Dia-BraPouch niet schudt of schuift kun je je vrij bewegen zonder constant aan je diabetes te worden herinnerd.

Dia-Pouch – functionele pomptasjes

De Dia-Pouch zijn functionele diabetes pomptasjes met een lus en een karabijn haak die ervoor zorgen dat je je insulinepomp op een fijne manier bij je kan dragen zoals je het zelf prettig vindt.

Inclusief Dia-Cool element zodat de insuline op een veilige temperatuur blijft.

Voor een volledig overzicht van alle beschikbare Dia-Pouch designs, zie de categoriepagina. Hieronder een kleine greep uit het assortiment.