Diabetes tasjes, neem je diabetes spullen makkelijk mee

Diabetes tasjes zijn ideaal voor kinderen en volwassenen met een actief leven. Je kunt onze Diabetes tasjes ook kopen in een kleur of ontwerp die past bij de ontwerpen van de Dia-Band voor je sensor. We hebben veel verschillende soorten: voor je glucose-meter, voor onderweg of op reis, gekoeld…

MiniCase – Diabetes tasje voor de Glucosemeter

De Dia-MiniCase glucose etui is DE stijlvolle upgrade van dat zwarte nylon tasje. Je weet wel, dat ding dat je standaard bij je glucose meter krijgt. Het is een super praktisch diabetes tasje voor je bloedglucosemeter, test strips, prikpen en wat extra glucose of lancetten. 

Let op: De dia-MiniCase is niet geschikt voor insulinepennen. Onze grotere Kaio Dia-Case is wel geschikt voor pennen.

Dia- Zipperbag – onze trendy glucose etui

De Dia-ZipperBag is een super praktisch diabetes tasje voor je bloedglucosemeter, test strips, prikpen en wat extra glucose of lancetten.

Dia- PencilCase – gekoeld etui voor je insuline-pennen

Neem je insulinepennen of de Glucagon spuit mee in deze stijlvolle Dia-PencilCase. Dit diabetes tasje heeft een handig formaat om mee te nemen, mag gezien worden en is verkrijgbaar in verschillende designs, zo is er voor ieder wat wils.

Inclusief Dia-Cool element zodat de insuline of de Glucagon op een veilige temperatuur blijft.

De Pen-Case – het perfecte diabetes tasje voor je glucosemeter en insulinepen

Deze stijlvolle Dia-PenCase heeft een handig formaat om mee te nemen, mag gezien worden en is verkrijgbaar in verschillende designs, zo is er voor ieder wat wils.

Dia-Go en Dia-Go Easy – gekoelde tas voor diabetici on the go!

Neem de Dia-Go! als diabetes tas voor al je diabetes spullen mee naar je werk, naar school of als je gaat skiën. De gekoelde tas kan mee naar het strand, een wandeling in het park, of op de fiets. De perfecte metgezel voor actieve diabetici, een gekoelde tas voor al je diabetes-spullen.

Ontwikkeld om in alle behoeften van diabetici te voorzien. Je kunt er alle spullen in kwijt die je nodig hebt: je bloedglucosemeter, je insuline-pen of extra infuus-setjes, test-strips, de prikpen, Glucagon. Al je noodzakelijke spullen passen in deze koeltas voor diabetes.

Inclusief Dia-Cool element zodat de insuline of de Glucagon op een veilige temperatuur blijft. Gewone tasjes met koelelementen werken niet zo goed als je ze mee neemt in een andere tas. De Dia-Go is aan de buitenkant voorzien van speciale openingen die de koeling beter laten werken. Deze gekoelde tas voor diabeten is uitgebreid getest en werkt beter dan concurrerende  tasjes.

Hieronder een kleine greep uit het assortiment: