Kids: Dia-Belt, Dia-Harness, Dia-Undies

Voor kinderen met diabetes hebben wij de volgende producten:

1. De Dia-Belt

De Dia-Belt insulinepomp buidel is ideaal voor kinderen. Omdat de Dia-Belt niet schudt of schuift kunnen ze zich vrij bewegen zonder constant aan hun diabetes te worden herinnerd. Het minimalistische tasje is elastisch en vormt zich naar de inhoud. Daarmee is de Dia-Belt met insulinepomp discreet te dragen onder je kleding. (Maar ook boven je kleding misstaat het zeker niet!). En er kan natuurlijk ook gewoon een smartphone in.

2. Dia-Undies – Coming soon!

Dia-Undies zijn discreet ondergoed voor volwassenen en kinderen met diabetes die een insulinepomp dragen. In het ondergoed is een binnenzakje verwerkt voor het dragen van een insulinepomp. Zo ben je vrij om te doen wat je wilt, zonder je zorgen te moeten maken over je pomp. In het binnenzakje is ook een opening voor voor je infusie-set. Op deze manier kan je je pomp comfortabel onder je kleren dragen. Kaio Dia-Undies bieden je eenvoud, comfort en discretie.

LET OP: Besef wel dat je om je pomp te raadplegen altijd in je ondergoed moet graaien. Bij de onderbroek moet je de pomp er ook uithalen om naar de wc te kunnen.


3. Het Dia-Harness – COMING SOON!

Speciaal voor kleinere kinderen is er het Dia-Harness. Dit is een pomptuigje voor kinderen om de insulinepomp op de rug te dragen, zodat ze er niet zelf aan kunnen komen.

Het tuigje is aan de rugzijde voorzien van een tasje waarin een insulinepomp geplaatst kan worden. Het heeft verstelbare schouderbanden die met klittenband vastgemaakt kunnen worden.