Shoppagina

Waar laat ik mijn pomp?

Onderstaande producten helpen je je pomp bij je te dragen op een comfortabele manier. Door de vele mooie designs valt de pomp minder op.

Dia-band beschermt je sensor
Onze klassieker, de Dia-Band. In veel verschillende maten dus past altijd. Zit comfortabel en houdt de sensor goed op zijn plaats. Met elastiek en platte stiknaden voelt het goed aan. In heel veel leuke ontwerpen.
Discrete buikband houd de sensor op zijn plaats
Als je de sensor op je buik wilt dragen is het fijn om hem te omsluiten met een waistband. Het sluit strak aan maar zit zeer comfortabel. Zo bescherm je je sensor op een discrete manier.

Neem je insuline koel mee

Op warme dagen is het van belang je insuline koel te houden. Bij een uitje op vakantie wil je wel een voorraadje bij je hebben maar als dat te warm wordt neemt de werking af. Je kunt natuurlijk met een koelbox gaan slepen maar wij hebben oplossingen die werken door verdamping van met water verzadigde gel-korrels. Op die manier heb je geen elektriciteit nodig maar kun je je insuline eenvoudig koel houden in een lichtgewicht tasje of etui.

Etui om insuline koel mee te nemen
Het insuline koeltasje houdt je insuline een dag lang op veilige temperatuur, dit zorgt dat ook in de zomer je insuline koel en veilig blijft. Het koeltasje is licht, compact en lang te gebruiken (en is uiteraard herbruikbaar).
Etui voor insulinepennen inclusief koeling
Neem je insulinepennen of de Glucagon spuit mee in deze stijlvolle Dia-PencilCase. Het heeft een handig formaat om mee te nemen en is voorzien van Dia-Cool koelelement.