Sporten: Dia-Belt, Dia-Undies, Dia-Band

Om met een insulinepomp te sporten zijn er verschillende mogelijkheden:

1. De Dia-Belt

De Dia-Belt insulinepomp buidel is ideaal om mee te sporten. Omdat de Dia-Belt niet schudt of schuift kun je je vrij bewegen zonder constant aan je diabetes te worden herinnerd. Het minimalistische tasje is elastisch en vormt zich naar de inhoud. Daarmee is de Dia-Belt met insulinepomp discreet te dragen onder je kleding. (Maar ook boven je kleding misstaat het zeker niet!). En er kan natuurlijk ook gewoon een smartphone in. Tip van Kaio: De andere opening kun je tijdens sporten gebruiken voor je koptelefoon.

2. Dia-Undies – coming soon!

Kaio Dia-Undies zijn discreet ondergoed waar je goed in kunt sporten. In het ondergoed is een binnenzakje verwerkt voor het dragen van een insulinepomp. Zo ben je vrij om te doen wat je wilt, zonder je zorgen te moeten maken over je pomp. In het binnenzakje ook een opening voor voor je infusie-set. Op deze manier kan je je pomp comfortabel onder je sportkleren dragen. Kaio Dia-Undies bieden je eenvoud, comfort en discretie.


3. De Dia-Band

Heb je ook een sensor of heb je een pod? Dan weet je hoe deze met sport kan losraken. De Kaio Dia-Band is DE bescherming voor je sensor of pod. Door de Dia-Band blijft de sensor of pod op zijn plek zitten, ook tijdens wilde spelletjes, sporten of zwemmen. En valt de sensor minder op.