Verzending

Verzending

Wij rekenen een deel van de verzendkosten door, helaas is het voor ons niet mogelijk deze kosten voor onze rekening te nemen. Wij verzenden artikelen die we op voorraad hebben binnen twee werkdagen na bestelling. Je krijgt dan ook onmiddellijk een email met track & trace-informatie. Je ontvangt je bestelling dan normaal gesproken binnen twee a drie werkdagen (in Nederland). Bij sommige artikelen staat op de site dat het op ‘nabestelling’ staat. Als je een dergelijk artikel bestelt dan laten we het zo snel mogelijk voor je fabriceren. Het duurt dan meestal ongeveer 15 a 17 werkdagen voor je het artikel ontvangt. Dit is afhankelijk van de productietijd en verzendtijd vanuit IndonesiĆ«.

Retourneren

Mocht hetgeen je hebt besteld alsnog niet bevallen, stuur ons dan binnen veertien dagen na ontvangst een email (info@kaio-dia.nl). Zet hierin alsjeblieft wat je niet bevalt. Het artikel kun je vervolgens terugsturen naar:

  • Kaio-dia Nederland
  • Ter attentie van: ‘retouren’
  • Birkholm 159
  • 2133 CD Hoofddorp

Na controle van de artikelen ontvang je binnen vijf werkdagen je betaling retour, tenzij je hebt aangegeven dat je het artikel wilt omwisselen voor een ander artikel.

Bestelling wijzigen of annuleren

Mocht je je bestelling willen annuleren of wijzigen, stuur dan een email naar info@kaio-dia.nl waarin je duidelijk aangeeft wat je wensen zijn, bij voorkeur onder vermelding van je bestelnummer.