Verzending en Retourneren

Verzending

Wij rekenen een deel van de verzendkosten door, helaas is het voor ons niet mogelijk deze kosten voor onze rekening te nemen, allen bij grotere orders (boven de 50 euro voor Nederland, boven de 75 euro voor Belgie). Wij verzenden artikelen die we op voorraad hebben binnen drie werkdagen na bestelling (maar vaak al dezelfde dag). Je krijgt dan ook onmiddellijk een email (met track & trace-informatie, behalve als je alleen bandjes bestelt, die gaan per gewone post). Je ontvangt je bestelling dan normaal gesproken binnen twee a drie werkdagen (in Nederland). Bij sommige artikelen staat op de site dat het op ‘nabestelling’ staat. Als je een dergelijk artikel bestelt dan laten we het zo snel mogelijk voor je fabriceren. Het duurt dan meestal ongeveer 15 a 18 werkdagen voor je het artikel ontvangt. Dit is afhankelijk van de productietijd en verzendtijd vanuit Indonesië.

Retourneren

Mocht hetgeen je hebt besteld alsnog niet bevallen, stuur ons dan binnen veertien dagen na ontvangst een email (info@kaio-dia.nl). Zet hierin alsjeblieft wat je niet bevalt. Het artikel kun je vervolgens terugsturen naar:

  • Kaio-dia Nederland
  • Ter attentie van: ‘retouren’
  • Laan van Leeuwesteyn 62
  • 2271 HL Voorburg
  • Let op! Vermeld altijd (briefje er bij?) je ordernummer bij een retourzending.
  • Geef ook altijd duidelijk aan wat je wilt: een andere maat, een ander design of je geld terug.
  • Als je je geld terug vraagt dan stellen we het op prijs als je ons laat weten wat er mis is, we willen altijd proberen onze producten te verbeteren.

LET OP! Sluit de envelop goed af! Het komt soms voor dat de inhoud uit de envelop valt, tot het punt dat de goederen bij ons zijn ontvangen ligt het risico bij de verzender. Na controle van de artikelen ontvang je binnen vijf werkdagen je betaling retour, tenzij je hebt aangegeven dat je het artikel wilt omwisselen voor een ander artikel.

Let op, voor klanten in België geldt: wij zullen je bij omruilen in principe vragen een nieuwe bestelling te plaatsen op onze site, uiteraard hoef je dan niet opnieuw te betalen maar je betaalt dan wel de verzendkosten, helaas zijn de verzendkosten naar België voor ons te hoog om die op ons te nemen.

Bestelling wijzigen of annuleren

Mocht je je bestelling willen annuleren of wijzigen, stuur dan een email naar info@kaio-dia.nl waarin je duidelijk aangeeft wat je wensen zijn, bij voorkeur onder vermelding van je bestelnummer.