Maten

Hieronder vind je een overzicht van de afmetingen van onze BellyBand en Dia-Band. Alle Dia-Bandjes zijn breed genoeg om alle momenteel geleverde sensoren en pods goed af te dekken. Kies hier de maat die het best bij je past:

(Let op: bij de Dia-BellyBand is de maat MINI alleen beschikbaar in de kleuren Lapis Lalu (blauw) en Fuchsia Flash (roze). Mocht u een andere kleur of design in die maat willen, laat het ons weten! Het kan wel even duren voor het aankomt)

(Let op: bij de Dia-Band (arm) is de maat 2XL, 3XL alleen beschikbaar in de designs Blue Shark, Turtle Splash, Shadow Shark, Go Dutchie, Blue Lagoon, Union Jacky, Black Knight, Ginger Spice . Mocht u een andere kleur of design in die maat willen, laat het ons weten! Het kan wel even duren voor het aankomt)

Voor het opnemen van de maat van de Dia-Band ga je als volgt te werk:

Gebruik een meetlint en wikkel dat rond je arm, daar waar de band gedragen wordt om de pod of sensor te beschermen. Zorg dat het meetlint wel aansluitend zit, maar je hoeft het niet stevig aan te trekken. De pod of sensor hoeft tijdens het meten niet mee gemeten te worden. Dit is de maat die doorgegeven kan worden.

Hieronder onze andere maten: